ΕΚΠΤΩΣΗ 30% για Λέρο, Κω, Χίο και Λέσβο!

από 14/06/19 έως 30/09/19 ! Η κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES, στηρίζει έμπρακτα για 4η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο και Λέσβο από 14/06/19 έως 30/09/19.

Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/προς Πειραιά για Λέρο, Κω, Χίο και Λέσβο σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα. Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών, τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.

Για να ενημερωθείτε για δρομολόγια και τιμές καλέστε μας στο

210 577 577 7

ή εύκολα και γρήγορα μπείτε στο i-ferry.gr όπου μπορείτε να δείτε

ότι αφορά το ταξίδι σας με πλοίο καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου!

Μην ξεχάσετε εάν είστε μέλος του Imagination Bonus Club να μας αναφέρετε τον αριθμό της κάρτας σας κατά την έκδοση οπότε να βγείτε ΔΙΠΛΑ κερδισμένοι! Σημαντική σημείωση: στα online συστήματα κάποιες εκπτώσεις που δεν είναι αυτόματες δεν εμφανίζονται . Εάν δεν την δείτε καλέστε μας για τηλεφωνική κράτηση στο 210 577 577 7 καθημερινά 09:00-20:00 και Σάββατο 09:00-15:00

Κ Α Λ Ο — Τ Α Ξ Ι Δ Ι !