ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

 doroepitages_blog_5

Όταν τα όνειρα μπαίνουν σε κουτί …

 Κάθε φορά που γιορτάζει κάποιος δικός μας το ίδιο πρόβλημα! Τι να του κάνουμε δώρο! Και καλά αυτή την εποχή που με αφορμή την κρίση όλο και κάπως την γλιτώνουμε με μερικούς μακρινούς συγγενείς και θείους που λέγοντας ένα “Για δώρα είμαστε τώρα”; γλιτώνουμε και την επίσκεψη αλλά και τα χρήματα! Υπάρχουν όμως και κάποιοι στην ζωή μας που αξίζουν τα καλύτερα και που και εμείς έχουμε την ανάγκη να τους κάνουμε ένα πρωτότυπο δώρο, ένα δώρο καρδιάς, δώρο χαράς.

Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν αν μπορούσε ένα “δώρο” να έκλεινε μέσα του και στιγμές όμορφων αναμνήσεων; Αν μέσα στο κουτί αυτό του δώρου υπήρχαν ώρες ξεκούρασης, ξεγνοιασιάς, αγάπης ; Σε ποιον δεν θα άρεσε ένα τέτοιο δώρο;

Όλοι μας έχουμε συνδέσει τα ταξίδια με μία από τις μεγάλες χαρές της ζωής. Αν όχι όλοι, σίγουρα όσοι διαβάζουν τα ταξιδιωτικά blogs και sites…Ίσως λοιπόν η απάντηση στις ερωτήσεις “ποιο είναι το πιο όμορφο δώρο για την αγαπημένη μου;”

“ποιο είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά μου;”   “ένα έξυπνο δώρο κουμπάρων;”    “ένα χρήσιμο δώρο για την κολλητή μου;”    “ένα cool δώρο για την φίλη μου;”     “μια καλή ιδέα δώρου για την επέτειό  μας;”

doroepitages_blog_3Δώρα…δωρα, ΔΩΡΑ, ΔΩΡΟ για κουμπάρους, δωρο για γενεθλεια, δώρο γιορτής, δώρα αγάπης και αυτή ειδικά την όμορφη εποχή του χρόνου ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!    Όπως και να το πείτε, όπως και να το γράψετε δεν αλλάζει…πρέπει να το βρείτε…

Ναι και θα μου πείτε τώρα, την γνωστή καραμέλα, με τέτοια κρίση εγώ θα κάνω δώρο στους κουμπάρους μου που με παντρεύουν δωροεπιταγή ταξιδίου;;;

Μα και βέβαια! Τι πιο όμορφο, έξυπνο και πρωτότυπο από το να χαρίσετε μια δωροεπιταγή ταξιδίου – συσκευασμένη πολύ όμορφα χωρίς έξτρα χρέωση από εμάς!!!-  σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο!

Με αυτό τον τρόπο του δίνετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα ξεκούραστο ταξίδι πολλών ή λίγων ημερών στην Ελλάδα ή όπου αυτός επιθυμεί στην διάρκεια ενός χρόνου ανάλογα το ποσό που θέλετε να διαθέσετε.

Εμείς μπορούμε να σας γράψουμε επάνω το μήνυμα που επιθυμείτε, να το συσκευάσουμε σε ένα όμορφο κουτί με κορδέλες και διακοσμητικά ανάλογα την περίπτωση και εσείς να το προσφέρετε εκεί που αγαπάτε!

Γιατί μια δωροεπιταγή ταξιδίου είναι δώρο αγάπης!

doroepitages_blog_1Θέλετε ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που το δίνετε να ξεκουραστούν, να πάρουν δύναμη, να ξεφύγουν για λίγο από την ρουτίνα, να έχουν όμορφες στιγμές, να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφα! Όλοι αυτό επιθυμούμε

από ένα ταξίδι. Τώρα αν αυτό το ταξίδι δεν το πληρώσουμε κιόλας αλλά το παίρνουμε σαν δώρο … τι καλύτερο;;;

Να είστε σίγουροι ότι το καλύτερο δώρο των φετινών Χριστουγέννων δεν βρίσκεται μέσα στον σάκο του Άη Βασίλη αλλά στο Imagination Travel μέσα σε όμορφα κουτιά!

 

 

Καλές γιορτές!