Χριστουγεννιάτικες Αγορές στην Ευρώπη!

xmas_markets_1Για εσάς που οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι “Οικογενειακή υπόθεση” και δεν θέλετε να φεύγετε από το σπίτι σας προτείνουμε τα πολύ γνωστά πλέον Ταξίδια στις Χριστουγεννιάτικες Αγορές της Ευρώπης! Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι επιλέγουν να κάνουν με κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο μία Pro Xmas ολιγοήμερη χειμωνιάτικη απόδραση και να πάνε σε κάποια από τις πόλεις της Ευρώπης που στήνονται “οι παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές!”

Μην νομίζετε ότι ο σκοπός μιας τέτοιας εκδρομής είναι τα ψώνια ή οι αγορές που θα κάνετε. “Το παραμυθένιο σκηνικό των Χριστουγέννων”  που ετοιμάζει η κάθε πόλη  για να στήσει τις υπαίθριες αγορές της είναι αυτό που αξίζει πιο πολύ!!!” Οι πιο πολλές από αυτές τις αγορές στήνονται σε μεσαιωνικές πόλεις και θυμίζουν παραμύθι!

Ξύλινα σπιτάκια στολισμένα με φωτάκια, πλακόστρωτοι δρόμοι, καταστήματα γιορτινά στολισμένα και πολύ συχνά το χιόνι είναι αυτά που κάνουν τις υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές τόσο μα τόσο περιζήτητες!

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, τοπικές νοστιμιές και αρωματικά ροφήματα κάνουν το “κουκλίστικο” σκηνικό πολύ δελεαστικό για τον ταξιδιώτη! Καλλιτέχνες και πολλά δρώμενα είναι σε εξέλιξη όλη την περίοδο που στήνονται οι Χριστουγεννιάτικες αγορές και είναι ικανά να σας μεταφέρουν μια πολύ όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα!

xmas_markets_3

Εμείς θα σας προτείνουμε μερικές όπως κάθε χρόνο και αν πάτε να είστε σίγουροι ότι θα γυρίσετε γεμάτοι από όμορφες εικόνες, συναισθήματα και Χριστουγεννιάτικη ζεστασιά!

Χριστουγεννιάτικες αγορές Κοπεγχάγης 4 ημέρες αναχώρηση: 2/12

Παρίσι – Χριστουγεννιάτικη αγορά 5 ημέρες αναχωρήσεις: 24/11, 1/12 & 8/12

Στρασβούργο – Χριστουγεννιάτικες αγορές 4 ημέρες αναχωρήσεις: 25/11, 5/12 & 12/12

 

xmas_markets_2Νυρεμβέργη – Χριστουγεννιάτικες αγορές 4 ημέρες αναχώρηση: 18/12

 

Μόναχο – Χριστουγεννιάτικες αγορές 4 ημέρες αναχωρήσεις: 25/11, 2/12 & 9/12