Μύρισε … Χριστούγεννα !

Είμαστε πλέον σε χριστουγεννιάτικη διάθεση! Το καταλαβαίνεις από τους δρόμους που στολίζονται ο ένας μετά τον άλλο, τα πολυκαταστήματα που φοράνε τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται με εκδηλώσεις να κάνουν έναρξη της εορταστικής περιόδου! Έτσι κι εμείς στολίσαμε το γραφείο, κερνάμε καφέ, τσάι  και βουτήματα και δίνουμε στους πελάτες μας το εορταστικό μας έντυπο με τις Χριστουγεννιάτικες μας προτάσεις για ταξιδάκια και διακοπές!

Πρώτο στις ερωτήσεις για πακέτα διακοπών τα Μετέωρα (λόγω προφανώς του γνωστού σήριαλ που παίζεται στις τηλεοράσεις από τον Σεπτέμβρη) και αμέσως μετά τα Τρίκαλα με τον Μύλο των Ξωτικών, η Λάρισσα με το ΝΕΟ πάρκο των ευχών, τα Γιάννενα κτλ. Έχει η Ελλάδα ομορφιές που δεν συγκρίνονται με τίποτα. Αν δεν το έχετε προμηθευτεί να περάσετε να το πάρετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΔΩ

Αν πάλι είστε του internet μπορείτε και να το δείτε online από το site μας. Όπως και να έχει ψάξτε στις σελίδες του να βρείτε το πακέτο που είναι στα δικά σας μέτρα μέσα από πολλές προτάσεις.

Στην σελίδα μας βέβαια υπάρχουν πολλά περισσότερα πακέτα για Ελλάδα και εξωτερικό και για όποια ενημερώση μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 577 577 7 ή να μας στείλετε email στο

info@i-travel.gr

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!