Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ…

Είναι μια σελίδα γνωριμίας, στο νέο μας επιχείρημα, το Travel Blog και μας είπαν να βάλουμε την παρουσίαση της επιχείρησης ποιοι είμαστε και τι κάνουμε! Χμμμμ… μάλιστα!

Θέλετε να διαβάσετε την επίσημη παρουσίαση του γραφείου; Μπείτε στο www.i-travel.gr και διαβάστε να μην τα επαναλαμβάνω, σας δίνω και το Link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ 

Εάν τα “τυπικά” σας κάλυψαν…εδώ βγαίνετε από την σελίδα! Γιατί τα παρακάτω είναι για όσους θέλουν πραγματικά να μάθουν ποιοι είμαστε!

ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ο ιδρυτής και ο πιο σκληρά εργαζόμενος του Imagination Travel. Πάει πρώτος, φεύγει τελευταίος! Αυτοδημιούργητος, ξεκίνησε το 1989 τον Δεκέμβρη χωρίς να ξέρει ούτε τα διαβατήρια πως εκδίδονται. Πάρα πολύ δραστήριος, με πολύ θέληση, πείσμα και μυαλό, επιμονή και υπομονή που μερικές φορές μας σπάει τα νεύρα! Το moto του είναι η φράση ”Δεν υπάρχει πρόβλημα, μόνο ένα θέμα προς επίλυση!” Κοινωνικός, αυθόρμητος, γελάει πολύ (αν και η κρίση τον έχει κάνει λίγο “μουτζούφλη!”). Βλέπει μπροστά και έχει μεγάλη τεχνογνωσία στον χειρισμό μηχανημάτων και στα δίκτυα. Ήταν πωλητής εισιτηρίων, πακέτων, διοργάνωνε εκδρομές παράλληλα με την διοίκηση για τα πρώτα 18 χρόνια! Έχει στείλει κόσμο και κοσμάκη στα “εξωτερικά” όπως έλεγε και η Βασιλειάδου! Τα τελευταία χρόνια ασχολείται μόνο με groups, VIP services, διοίκηση, συμφωνίες και με “εμάς” που δουλεύουμε εδώ… γιατί το να “μας κάνει καλά” τόσους εδώ μέσα δεν είναι και εύκολη υπόθεση! Αν τον ψάχνετε θα τον βρείτε αφού κλείσετε ραντεβού 🙂 Μην το πάρετε προσωπικά ! Και η οικογένειά του έτσι τον βλέπει !

dream_team_Imagination

ΓΙΟΥΡΓΑ ΠΑΠΠΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ο γνωστός άγνωστος του γραφείου! Δουλεύει στο Imagination Travel από την πρώτη μέρα που άνοιξε στην αρχή σαν guest star (αφού δεν ήταν παντρεμένη) και στην συνέχεια “με δόξα και τιμή…” αφού παντρεύτηκε το Big Boss! Δραστήρια, ψιλογκρινιάρα, όλο κατεβάζει ιδέες (και μας βάζει να τρέχουμε…πφφφφ!), ήταν στις εκδόσεις εισιτηρίων τα πρώτα 10 χρόνια, μετά 7 χρόνια στο web, marketing, λογιστήριο και υπεύθυνη προσωπικού (δικές της ιδέες να φοράμε τόσα χρόνια όλοι στολή, πουκάμισα, το καλοκαίρι όλοι ίδια μπλουζάκια!!! Ευτυχώς ήρθε η κρίση και μας άφησε για λίγο στην ησυχία μας…) Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις διαφιμήσεις, marketing, τη συλλογή υλικού για τα έντυπα, την μηνιαία εφημερίδα μας, κληρώσεις & διαγωνισμούς. Δικά της project: ο Μεμάς, ο διαγωνισμός 20 χρόνων του γραφείου, τα events, το team builging στα Τρίκαλα Κορινθίας. Τελειομανής και κοινωνική κρύβεται πίσω από όλες τις επικοινωνίες της σελίδας. Της αρέσει να ταξιδεύει (σε ποιον δεν αρέσει;;;) και να βγάζει φωτογραφίες! Για να έχουμε την ησυχία μας την στέλνουμε “εκπαιδευτικά ταξίδια!”

ΘΑΛΕΙΑ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Η ήρεμη δύναμη! Όταν μπήκε στο γραφείο ήταν παιδάκι (2001). Ήρθε με ένα πρόγραμμα stage και έκτοτε δεν την αφήνουμε να φύγει! Έχει προσπαθήσει πολλές φορές να γλιτώσει από το “τρελοκομείο” που λέγεται τουρισμός αλλά εμείς την τραβάμε πίσω! Πολύ οργανωτική, με υπομονή, θετική διάθεση, πολύ χιούμορ, έχει κερδίσει τις καρδιές των συναδέλφων και των πελατών που “πίνουν νερό στο όνομά της”! Η μόνη ίσως από όλους που παίρνει (ή έπαιρνε γιατί τώρα λόγω κρίσης…δύσκολο!) τόσο πολλά δώρα από τα ταξίδια πελατών! Πολύ αγαπητή σε κάνει να γελάς με τις ατάκες που λέει με σοβαρό ύφος! Μιλάει 2 ξένες γλώσσες Αγγλικά και Γαλλικά και είναι expert σε επαγγελματικά ταξίδια και εξωτικά! Μετά την άδεια εγκυμοσύνης της (μπέμπα μας έφερε και είναι μία κούκλα!!!) έχει αναλάβει πλέον το τμήμα οργάνωσης ξενοδοχείων και πακέτων στην Ελλάδα.

Thaleia-KaterinaΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δουλεύει στο γραφείο από το 2005 μέχρι σήμερα. Όταν ήταν στις εκδόσεις εισιτηρίων ήταν η πιο γρήγορη στην έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Ήξερε όλες τις εκπτώσεις και τις προσφορές απέξω κι ανακατωτά! Της δίναμε πάντα τον ρόλο της δασκάλας για να μαθαίνει με τον πιο σωστό τρόπο το σύστημα στους υπαλλήλους που έκαναν πρακτική. Πολύ νευρική και γρήγορη, μπορεί να κάνει συγχρόνως πολλά πράγματα και να τα κάνει καλά ΑΛΛΑ μην την τσαντίσεις γιατί τότε … γίνεται άλλος άνθρωπος! Οργανωτική, πανέξυπνη, πιστή, τελειομανής, καλόκαρδη είναι αυτό που λέμε “ο δικός μας άνθρωπος!” Τα 2 τελευταία χρόνια έχει αναλάβει αποκλειστικά το www.i-travel.gr

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Νυν κυρία Εμμανουιλίδη μια και παντρεύτηκε τον Απόστολο και μας έφερε στο γραφείο μία μπέμπα σκέτο άγγελο με γαλανά ματάκια!  Δουλεύει στο γραφείο από το 2006 και ήταν μέχρι πριν λίγο “η ψυχή” των οργανωμένων ταξιδίων! Οργανωτική, ήρεμη, τελειομανής με γνώσεις πάνω στα τουριστικά, μιλάει Αγγλικά σαν μητρική γλώσσα και ότι κάνει θέλει να το κάνει σωστά! Για αυτό αν μιλήσετε μαζί της θα σας πει σίγουρα την αγαπημένη της λέξη: “Σωστάαα!” Λατρεύει τα ταξίδια και τις φωτογραφίες. Από από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να την βρείτε στις εκδόσεις εισιτηρίων και πακέτων λιανικής, οργανωμένων και μεμονομένων ταξιδίων!  Αγαπάμε <3 Αγγελική!

ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Το αγόρι μας. Εργάζεται κοντά μας από τον Ιούνιο του 2007 και μας ήρθε όταν η αδερφή του Άννα, που δούλευε στο λογιστήριο κάποια χρόνια, παραιτήθηκε για να παντρευτεί. Πάρα πολύ καλός σε όλα, ήρεμος, εύστροφος και πολύ εργατικός μας δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό! Έμαθε την δουλειά εδώ και την έμαθε καλά! Πολύ κοινωνικός και χαμογελαστός έχει ένα μεγάλο πάθος: τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

emeisΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Η πανέξυπνη Στέλλα. Δουλεύει από τον Μάρτιο του 2007. Πολύ δραστήρια, φέρνει βόλτα το λογιστήριο και είναι το δεξί χέρι του Γιώργου και το αριστερό του Λάμπρου που είναι οι υπεύθυνοι λογιστηρίου. Γρήγορη (πιο γρήγορη δεν γίνεται) αλλά λίγο ακατάστατη (να δω πώς θα την παντρέψουμε…!) σκέφτεται πολύ και γρήγορα βρίσκει λύσεις. Έμαθε την δουλειά από το μηδέν και είναι πολύ αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει. Ξετρυπώνει τα λάθη και τα “καθαρίζει”! Την ξέρουν τα λογιστήρια από όλες οι ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρίες με το όνομά της!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

Ο Μιχάλης δουλεύει μαζί μας από το 2007. Πριν ήταν βασικό στέλεχος στο MAP TRAVEL όπου και έκανε οργανωμένες εκδρομές για Παρίσι. Στο γραφείο μας έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το τμήμα εξερχόμενου τουρισμού και ειδικεύεται στην δημιουργία οργανωμένων πακέτων στην Γαλλία. Είναι πολύ ήρεμος, αγαπητός σε όλους εμάς και σε όλα τα γραφεία ταξιδίων! Τον αγαπάνε πολύ οι γυναίκες, η αλήθεια είναι, και ειδικά στην Γαλλία στο γραφείο που συνεργαζόμαστε! Τις ελεύθερες του ώρες ταξιδεύει μια και είναι “καπετάνιος!” Η αδυναμία της ζωής του είναι η πανέμορφη εγγονή του!

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΝΙΩ

Είναι μαζί μας από τον Μάρτιο του 2009 και γνωρίζει άριστα την έκδοση εισιτηρίων, πακέτων, εκδρομών. Μαθαίνει εύκολα, είναι πάντα ήρεμη, χαμογελαστή και με καλή διάθεση. Λέει λίγα, κάνει πολλά! Θα την αναγνωρίσετε από τα πολλά πρωτότυπα αξεσουάρ που φοράει! Θα την θυμάστε γιατί θα σας φτιάξει το καλύτερο πακέτο διακοπών!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΒΑΤΗΣ

Είναι φανατικός surfer (κάνει Windsurfing) και είναι καπετάνιος ιστιοπλοϊκού (skypper). Ίσως για αυτό τον λόγο με τον κύριο Παππά “ταξιδεύουν” το καράβι που λέγεται Imagination Travel! Και επειδή “Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται…” ο Γιώργος είναι μαζί μας από το 2010 και είναι υπεύθυνος λογιστηρίου. Πολύ προσεκτικός και εργατικός, μας έβαλε όλους σε τάξη! Και αν τυχόν δεν του συμφωνεί το ταμείο και έχουμε κάνει καμιά λάθος εγγραφή στο Travel Force… ε ρε γλέντια!!! Ποιος είδε τον Κατεβάτη και δεν τον φοβήθηκε!

ΑΡΙΣΤΕΛΑ ΜΠΟΤΖΙΑΡΗ

Τι να γράψει κάποιος για την Αριστέλα; Ήρθε σαν εποχιακή για 2 μήνες αλλά δεν την αφήσαμε να φύγει. Λίγο που κάνει πλάκες, λίγο που φέρετε στους πελάτες μας σαν να είναι φίλοι και κουμπάροι της,  με χαμόγελο και εξυπηρέτηση, μας έμεινε! Μιλάει πολύ…η αλήθεια να λέγεται! Αλλά μιλάει και στους πελάτες πολύ, τους τα εξηγεί, τους τα αναλύει, τους κερνάει καραμέλες και σοκαλατάκια, μέχρι την πόρτα τους ξεπροβοδίζει!  – “Ευχαριστούμε πολύ που μας προτιμήσατε!”   Η αγαπημένη της φράση!   Οπότε δεν τον απολύεις τέτοιον υπάλληλο!!! Η κρίση βέβαια συνεχίζεται και καλά κρατεί στην τουριστική αγορά αλλά παρόλα αυτά η Αριστέλα με χαμόγελο στα χείλη σκέφτεται θετικά και αισιόδοξα!