Ο Μύλος των Ξωτικών Νο 1 και πάλι!

Ήταν το 2011 αρχές Δεκέμβρη όταν για πρώτη φορά ο Μύλος των Ξωτικών ξεκίνησε το χριστουγεννιάτικο ταξίδι του στο όνειρο προσφέροντας μία νέα φιλοσοφία που από την πρώτη μέρα άρεσε πολύ στον κόσμο!

Ο Μύλος Ματσόπουλου έδωσε αέρα ανανέωσης και έκανε τα Τρίκαλα να φημίζονται εκτός από την φυσική τους ομορφιά ΚΑΙ για την απόκτηση του μεγαλύτερου θεματικού Χριστουγεννιάτικου πάρκου της Ελλάδας!

Με δράσεις καινοτόμες και ΔΩΡΕΑΝ δημιούργησε μοναδικά εργαστήρια τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους προσκαλώντας τις οικογένειες από όλα τα μέρη της Ελλάδας να έρθουν και απολαύσουν μία πολύ όμορφη και χαρούμενη εμπειρία. Δεν είναι όμως μόνο οι οικογένειες που πάνε και ξαναπάνε κάθε χρόνο!

Άνθρωποι  κάθε ηλικίας με φίλους, ζευγάρια, μόνοι τους είτε συμμετέχοντας σε εκδρομές επιλέγουν τα Τρίκαλα και τον Μύλο των Ξωτικών για να περάσουν σε πραγματικά γιορτινή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τις ολιγοήμερες διακοπές τους !

Σχολικές εκδρομές με γονείς ή χωρίς τον επιλέγουν κάθε χρόνο σαν top προορισμό και στα social media είναι από τους Νο 1 στις φωτογραφίες και στα # !!!

Έχουμε πάει πολλές φορές στον Μύλο των Ξωτικών και κάθε χρόνο είναι σαν να είναι η πρώτη μας φορά! Επιτυχία μεγάλη μια και σε κάνει να θέλεις να πας και να ξαναπάς! (Οι φωτογραφίες είναι από περσινή επίσκεψη, φέτος θα έχει άλλο στολισμό!) 

Οι Δωρεάν Δράσεις φέτος που μπορείτε να χαρείτε και να βγάλετε πανέμορφες φωτογραφίες είναι ΠΟΛΛΕΣ!

Το σπίτι του Άη-Βασίλη, Τα Βαγόνια του Κόσμου, Το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, Το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, Safari PLAYMOBIL στην Αφρική, Ζωγραφική Προσώπου, Το Σοκολατένιο Εργοστάσιο, Ο Αλευρόμυλος των Ξωτικών, Το πηγάδι των ευχών, Το Ενεργειακό Πάρκο, Το Εργαστήρι Αναρρίχησης, Το Μουσείο Μανιταριών

Μερικές επιπλέον δραστηριότητες (που έχουν εισιτήριο) είναι η βόλτα με το τρένο Πολικό Express, το Χριστουγεννιάτικο Fun Park, το παγοδρόμιο των ξωτικών, η shopping περιοχή της χριστουγεννιάτικης αγοράς (για αναμνηστικά, γούρια, δωράκια, παιχνίδια, λιχουδιές και πολλά άλλα), το ζαχαροπλαστείο των Ξωτικών, η αγορά των μανιταριών, το Candy Express …κ.ά.

Ο Άη Βασίλης και τα ξωτικά είναι και φέτος οι πρωταγωνιστές αυτού του ταξιδιού και θα μας δείξουν τις χώρες του κόσμου που επισκέφθηκε ο Άη Βασίλης από την Ασία μέχρι την Αμερική, από την Ευρώπη μέχρι την Ανταρκτική και από την Ωκεανία μέχρι την Αφρική! 

Εάν θέλετε να δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για να προγραμματίσετε μία επίσκεψη στα Τρίκαλα και στον Μύλο των Ξωτικών σας δίνουμε το link

Το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Μύλου των Ξωτικών 2018-2019

Έναρξη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 έως 6 Ιανουαρίου 2019

Σας ευχόμαστε Καλή διασκέδαση, να περάσετε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ

και περιμένουμε φωτογραφίες σας στο Instagram με #imaginationtravel